Iedere huid is anders, de behandeling dus ook

schoonheidsspecialist

In de Bodyform Studio kom je voor een professionele behandeling van je huid en het verbeteren van de huidconditie. In een ontspannen sfeer, krijg je persoonlijke aandacht en na een huidanalyse krijg je advies over de verzorging van je huid.

Een huid die niet optimaal functioneert, daar heb je last van en daar kan ik iets aan doen. Heb je een goede huid, dan wil je hem goed houden, ook daarin kan ik je adviseren.

Naast verschillende gezichtsbehandelingen kun je bij de Bodyform Studio ook terecht voor ontharen, massage en afslanken.

Altijd een persoonlijk verzorgingsprogramma

De huid is, gedurende een leven, constant aan verandering onderhevig, door interne en externe factoren. Bij Bodyform Studio wordt geen gebruik gemaakt van de indeling naar huidtype. Het is de taak van de huidspecialist om een persoonlijk verzorgingsprogramma voor de cliënt samen te stellen naar de conditie en behoefte van de huid voor dat moment. Huidcondities veranderen continu door verschillende factoren, zoals leeftijd, eetstijl, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden. Het is niet meer van deze tijd om een huid levenslang te bestempelen als droog, vet of normaal.

In de Bodyform Studio wordt voor elk huidprobleem een passende en persoonlijke verzorging geboden. En indien nodig, word je doorverwezen naar de dermatoloog.

 

Men’s Skincare Treatment

Over het algemeen wordt er bij een verzorging- en schoonheidsbehandeling aan de dames gedacht; dit is inmiddels achterhaald. Niet alleen de huid van de man is verschillend aan die van de vrouw, ook de wijze waarop mannen met huidverzorgingsproducten omgaan is anders. Niet te veel gedoe, makkelijk en snel aanbrengen en vervolgens niet meer naar omkijken. Ook de mannenhuid verdient verzorging met producten afgestemd op hun huid. De producten van Man Age Your Skin zijn doeltreffend, eenvoudig en plezierig in gebruik. Kortom, ook de man krijgt een mooie en gezonde huid bij de Bodyform Studio.

 

gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist

manage your skin

Gezichtsbehandeling voor mannen

De man van nu wil er verzorgd uitzien. De tijd dat alleen vrouwen hun huid intensief verzorgen is voorbij. Ook de man mag goed voor de dag komen, met een schone frisse huid.

Turbo behandeling

De huid wordt gereinigd met een fijne gel, daarna een scrub waarbij gebruik wordt gemaakt van warme damp met ozon. Dan worden onzuiverheden: meëters, gerstekorrels etc. verwijderd. Daarna ter afsluiting dagverzorging.

Relax behandeling

De huid wordt gereinigd met een fijne gel, daarna een scrub waarbij gebruik wordt gemaakt van warme damp met ozon. Dan worden onzuiverheden: meëters, gerstekorrels etc. verwijderd. Daarna de Bio release massage waarbij het hele hoofd gemasseerd wordt. Ter afsluiting dagverzorging

Jeugd (acné) behandeling tot 18 jaar

De huid wordt gereinigd met een peeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme damp met ozon. Dan worden onzuiverheden: meëters, gerstekorrels etc. verwijderd. Daarna massage voor het gezicht met ozon en ter afsluiting dagverzorging.

Bij alle heren behandelingen onzuiverheden verwijderen 10 min. Er wordt gewerkt met producten van Manage Your Skin. Deze worden op uw huid afgestemd en zijn niet op dieren getest.

naar boven


 

gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist

Gezichtsbehandeling voor vrouwen

Een gezichtsbehandeling voor elke leeftijd. Welke behandeling je ook kiest, je gezicht wordt altijd eerst gereinigd, dan gescrubt en daarna worden onzuiverheden zoals meëters en gerstekorrels gedurende 10 minuten verwijderd.

Verwenbehandeling

Bij de Verwenbehandeling gaat het, naast reiniging, vooral om je even helemaal te ontspannen. Eerst wordt de huid gereinigd. Door het aanbrengen van een masker werken de ingrediënten beter en kun je even heerlijk te ontspannen. De gezicht, hals en decolletémassage komt daarna en als afsluiting krijg je een serum en dag of nachtcrème opgebracht. Dit alles zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Standaard behandeling

Bij de Standaard behandeling krijg je naast de reiniging een heerlijke gezicht, hals en decolletémassage. Daardoor hersteld de huid zich sneller na het verwijderen van de onzuiverheden, waardoor de huid rood kan zijn. Als afsluiting krijg je een serum en dag of nachtcrème opgebracht.

Reinigende behandeling

De reinigende behandeling is de snelste behandeling, je gezicht wordt gereinigd met een op jouw huid afgestemd product, dan wordt je huid gescrubt Daarna worden onzuiverheden : meëters, gerstekorrels etc. gedurende 10 minuten verwijderd en indien nodig kan de tijd per 10 minuten verlengd worden. Ter afsluiting wordt een crème opgebracht die ook op jouw huid afgestemd is.

Jeugd (acné) behandeling tot 18 jaar

Juist in de pubertijd is het belangrijk de huid goed te reinigen en onderhouden. Dit om ontstekingen en littekens te voorkomen. Tijdens de jeugdbehandeling wordt de huid gereinigd met een peeling. Dan worden meeëters, gerstekorrels etc. verwijderd. Daarna volgt een gezichtsmassage met ozon en ter afsluiting dag of nachtcrème.

Elke behandeling kun je uitbreiden met diverse losse behandelingen of kuren, zoals een kuur met de UltraMax of TeleGo, verven wimpers en/of wenkbrauwen, epileren, harsen e.d. zie: prijslijst losse behandelingen.

 

gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist
gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist

Celebration behandeling

Valt er iets te vieren of wil je iemand een fantastisch wellness-cadeau geven?

De Bodyform Studio heeft een geweldige Celebration behandeling. De Celebration-producten bevatten o.a. Diamanten, Champagne en Kaviaar, als dat niet feestelijk is?

De Celebration behandeling gaat als volgt:
Reiniging met de Gentle selectiv cleanser
De pH-waarde herstellen met Delicate refreshner
Peeling met de Skin refining glove, daarbij wordt het warme damp apparaat ingezet
Na het verwijderen van onzuiverheden geniet je van het Concentrated cream mask
Ondertussen worden je handen gescrubt, gemasseerd en vervolgens in de crème gezet, in plastic gewikkeld gaan er badstof handschoenen omheen, zodat de crème goed in de huid kan trekken.
Dan krijg je een heerlijke gezicht-, hals-, décolletémassage, gevolgd door een voedende crème passend bij jouw huidtype.
Vervolgens worden de handen uitgepakt, zij zijn dan heerlijk zacht.
Afsluiten met make-up en het feest kan beginnen!!!

naar boven


 

ontharen schoonheidsspecialist
ontharen epiladerm
ontharen epiladerm

Ontharen met suikerpasta

Het "haarverwijdering systeem" EpilaDerm® is de nieuwste dimensie langdurige haargroeireductie.

De pasta is gemakkelijk te gebruiken, zacht op de huid, en is te gebruiken zonder strips. De pasta kan gebruikt worden voor haarverwijdering op het gelaat, het lichaam (ook op intieme plaatsen). Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Het unieke en originele EpilaDerm®-Systeem voor langdurige haargroeireductie combineert haarverwijdering met Epiladerm suikerpastamethode, met een nabehandeling door gebruik te maken van high-tech proteasen (enzymen).

Het EpilaDerm®-Systeem voldoet aan de vraag van mannen en vrouwen op zoek naar een blijvende, zachte en haarloze huid. En met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Het succes van het EpilaDerm®-twee-fasen-systeem bestaat uit actieve proteasen aangepast voor dagelijks gebruik. Hierdoor kan de professionele schoonheidsspecialiste de klanten voorzien van een langdurige haargroeireductie in het salon. Dit alles met een groter comfort en een grotere doeltreffendheid dan ooit te voren.

Het Epiladerm enzymencomplex is een twee-fasen-systeem bestaande uit Epiladerm enzymencomplex (fase 1) & Accelerator (fase 2) en wordt gebruikt om langdurige haargroeiredutie te bekomen, meteen na het epileren/verwijderen van haren in een professionele schoonheidssalon.

naar boven


 

bodyform massage

Massage

Om stress te voorkomen en het heerlijke wellness gevoel te ervaren.

Massages zijn in deze tijd niet meer weg te denken, van klachten of symptomen hoeft geen sprake te zijn. Massage kan ook op andere aspecten van zijn/haar welzijn gericht zijn. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan rust en ontspanning, aan verwenning en genieten, aan het lenigen van “aanrakingsarmoede” of simpelweg aan een aangename tijdspassering. Uiteenlopende wensen of behoeften die bij de betrokkene leven, kunnen aanleiding zijn voor een massage.

Het lichaam komt door de massage weer goed in balans. Massage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid en kan de werksfeer en prestaties verbeteren. Ook bevordert het de energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten. Massage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress.

naar boven


 

tele-gone

TeleGo: Weg met die wratjes, gesprongen adertjes en huidontsierende oneffenheden

Het TeleGo systeem biedt een oplossing bij diverse storende huidoneffenheden.

Het systeem is gebaseerd op het principe van Diathermie / Thermolyse met behulp van hoogfrequente wisselstroom.

Met behulp van het TeleGo systeem kunnen veel onschuldige cosmetische huidproblemen worden verholpen die storend zijn voor de klant, zoals:

 • Couperose, teleangiëctasieën (tele's )
 • Bloedblaasjes, aniomen
 • Spinnetjes, spidernaevus, sterangioom
 • Steelwratjes, fibromen
 • Ouderdomswratten, verrucae senilis, verrucae seborrhoica
 • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
 • Vetknobbeltjes
 • en andere oneffenheden
naar boven


 

ultramax

Ultramax: voor huidverbetering / anti-aging

De UltraMax is een revolutionair apparaat, dat zichtbare verbetering van de huidstructuur laat zien, al na één behandeling:

 • Rijpere huid wordt veerkrachtiger
 • Rimpels en fijne lijntjes verdwijnen
 • Diepe rimpels verminderen sterk
 • Couperose vermindert of verdwijnt helemaal
 • Rokershuid wordt weer fris
 • Vochtarme huid maakt zelf weer vocht aan
 • Acné en onzuivere huid effectievere reiniging waardoor acné verdwijnt
 • Verwijde poriën worden fijner
 • Littekens worden gladgestreken
naar boven


 

schoonheidsspecialist bodyformer

Bodyformer: Afslanken op de plaatsen waar jij het wilt

En dat zonder zware training en moeilijke diëten. Niet iedereen is geboren met een perfect lichaam, heeft de wilskracht om vervelende diëten vol te houden of heeft de energie om dagelijks te sporten.

Maar iedereen kan lelijke vetophopingen op heupen en dijen kwijtraken, een slanke buik en stevige goedgevormde billen krijgen, van top tot teen weer strak in z’n vel komen en na enkele behandelingen al verbluffende resultaten zien.

Er zijn ook programma’s voor lymfedrainage , borstversteviging, reuma, stressbehandeling en pijnbestrijding bij blessures.

Kuurverband 10 behandelingen 3x per week 60 minuten.

bodyformer

naar boven


PRIJSLIJST

Graag weten wat een behandeling kost? Dat kan natuurlijk. Prijslijst is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

 meer info prijslijst (pdf)

Openingstijden

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag
9.00 uur - 17.00 uur

Behandelingen volgens afspraak

bodyform studio meer info meer info